Décaar pH Balancing Lotion

PH balancing lotion je toner, ktorý pomáha udržiavať optimálne pH pokožky a podporuje jej prirodzenú obranu. Vďaka tomu je pokožka odolnejšia, menej citlivá a lepšie vykonáva svoju životne dôležitú funkciu sebaobrany. pH Balancing lotion rozjasní tón pleti a zanechá ju jemnú a žiarivú.

27,00 

Nie je na sklade

Popis

Pleťový toner, ktorý udržiava optimálne pH pokožky a podporuje jej prirodzenú obranu. Vďaka tomu je pokožka odolnejšia, menej citlivá a lepšie
vykonáva svoju životne dôležitú funkciu sebaobrany. PH Balancing lotion rozjasní tón pleti a zanechá ju jemnú a žiarivú. ph Balancing lotion je vhodný aj pre suchú a reaktívnu pokožku.

Hlavné aktívne látky ph Balancing lotion

D-Panthenol je vitamínov B, ktorý neutralizuje voľné radikály, ktoré negatívne vplývajú na našu pokožku ako oxidačný stres, napríklad začervenanie, jemné linky,
drsnosť pokožky a ďalšie. Podporuje pokožku mnohými spôsobmi, pričom udržuje pevnosť jej vonkajšej bariéry.

Pseudoalteromonas Fermentovaný extrakt Bohaté na aminokyseliny, ktoré dodávajú dehydrovanej pokožke zvýšenie
hydratácie a hebkosti a obnovujú žiarivosť pleti.

NMF aminokyseliny (prolín, alanín, serín) Pomáha zachovať prirodzenú bariérovú funkciu epidermis a zabraňuje dehydratácii pokožky.

Zmes AHA ovocných kyselín: z čučoriedkového ovocia/listu extrakt, citrónový extrakt, Výťažok z cukrovej trstiny, výťažok z ovocia pomaranč ,extrakt z javoru cukrového Exfoliačný účinok, ktorý zjemní pleť, a zlepší vstrebávanie aktívnych látok do pokožky.

Kyselina mliečna Rozjasňuje, vyhladzuje a vyrovnáva pleť a zároveň poskytuje spevňujúci efekt.

Alantoín Upokojuje citlivé oblasti a zároveň podporuje regeneráciu buniek.

Glukonolaktón PHA kyselina, ktorá pôsobí exfoliačne a antioxidačne bez vysušovania ochrannej bariéry vlhkosti pokožky. Pomáha zlepšiť elasticitu a odolnosť pokožky.

Synergická zmes siedmich rastlinných extraktov (Pupočník ázijský,
Krídlatka japonská, Šičak bajkalský, Čajovník čínsky, Sladké
drievko, Harmanček pravý, Rozmarín lekársky) Poskytuje účinný upokojujúci účinok a znižuje extrémne podráždenie pokožky. Táto bylinná zmes upokojuje citlivú, podráždenú a zapálenú pokožku.

INCI: Aqua (Water), Polysorbate 20, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Bicarbonate, Gluconolactone, Lactic acid, Vaccinium myrtillus
Fruit/Leaf Extract, Aloe barbadensis Leaf Juice, Chamomilla recutita Flower Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Echinacea purpurea Extract,
Centella asiatica Extract, Allantoin, Perfume, Saccharum officinarum (Sugar Cane) Extract, Propylene Glycol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Hamamelis virginiana Leaf Extract, Tilia cordata Flower Extract, Melissa officinalis Leaf Extract, Disodium EDTA, Citrus limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) Fruit Extract, Urea, Glycyrrhetinic acid, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Potassiumsorbate, Sodium benzoate, Citric acid, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Proline, Alanine, Serine, Sodium Phosphate, Sodium Hydroxide.

Použitie

Ráno a večer po čistení pleti naneste malé množstvo ph Balancing lotion do dlaní, alebo na vatový tampón a jemne naneste na ošetrovanú oblasť. Nezmývajte vodou. Potom naneste vaše obľúbené sérum alebo krém.

Objem balenia je 200 ml.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 200 g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Décaar pH Balancing Lotion”